Lustra LED 62W Dimabila cu telecomanda, Alita

205,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU DL75L093
Cum te putem ajuta?

Descriere

Lustra LED 62W Dimabila cu telecomanda, Alita - este cea mai nouă tendință din casa modernă. Aceasta oferă o senzație luminoasă, futuristă oricărei camere. 

Lustra LED 62W Dimabila cu telecomanda, Alita reuseste sa produca, prin intermediul unei tehnologii LED avansate, o iluminare cu trei optiuni de culoare (cald - 3000k, neutru - 4000k sau rece - 6000k), fiind astfel ideala atat pentru casa, cat si pentru biroul dumneavoastra.

In functie de temperatura luminii, exprimata in grade Kelvin, culoarea aparenta a surselor de iluminat se clasifica in trei categorii: calda, neutra si rece, fiind reglabila pentru confortul dumneavoastra.
- culorile calde se recomanda pentru incaperile in care se urmareste realizarea unui mediu cald, placut, relaxant si stimulativ, facand aceasta lustra perfecta pentru locuinta dumneavoastra.
- culorile intermediare (neutre) se recomanda in incaperile de lucru fizic, iar intelectual in cazul in care se realizeaza un sistem partial integrat cu iluminatul natural. Exemple de aplicatii pot fi in birouri, spatii de productie sau showroom-uri de prezentare.
- culorile reci sunt recomandate numai la niveluri de iluminare ridicate, in sisteme integrate de iluminat natural-electric sau pentru cladiri cu o suprafata vitrata mare.

Specificatii:
Consum(W) - 62W
Material - metal+plastic
Indice de Protectie - IP20

Caracteristici Optice
Lumeni - 80lm/W
Culoare lumina - cald/neutru/rece
Kelvin - 3000k/4000/6000k
CRI (RA) - 70

Alimentare
Tensiune intrare (V) - 180-265V


Detalii

SKU
DL75L093

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review