Lustra LED 40W Diamond

279,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 183
Cum te putem ajuta?

Descriere

183

- Lustra LED 40W Diamond

- Tip Lustra3 functii

Putere40WTip

MontajTavan (Inaltimea si forma segmentelor se poate regla dupa preferinta)

Protectie la umiditateInterior , IP21Culoare

Lumina3 Functii (Alb Rece / Alb Natural / Alb Cald)

Se schimba la fiecare apasare de buton

AVANTAJELE  UTILIZARII  SURSELOR  DE  ILUMINAT  CU  LED

*Durata foarte mare de viata
Apreciata ca timpul de functionare in care fluxul luminos, scade la 80% din valoarea initiala. LEDurile au aceasta durata de viata de 50.000 ore, testate in laborator de catre producator.

*Economie de energie de pana la 90%
Raportul net superior fata de alte tipuri de surse de lumina intre fluxul luminos emis si consumul de energie electrica. Acesta se datoreaza sistemului optic specializat si eficienta surselor de alimentare utilizate.

*Cromatica bogata
Disponibile intr-o gama de culori de baza ce pot fi combinate pentru obtinerea paletei de efecte cromatice dorite, fara a necesita filtre de culoare suplimentare. Efectele luminoase controlabile permit reglarea fluxului luminos si a scenariului cromatic.

*Eco-Friendly
LEDurile conserva energia si nu contin mercur sau alte substante toxice precum sursele de iluminat cu descarcare in gaze si sunt integral reciclabile. Mai mult, prin utilizarea iluminatului cu LEDuri contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera.

*Diversitate mare de distributii luminoase
Lentile specializate pentru imbunatatirea eficientei luminoase prin reducerea pierderilor prin reflexie si ajustarea tipului si nivelului distributiei luminoase.

Detalii

SKU
183

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review